Γάμος - Βάπτιση

DJ  Γαμου

...γιατί η γαμήλια δεξίωση είναι Πάντα ξεχωριστή

Η μουσική παίζει ίσως τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην επιτυχία του Γάμου σας...εμπιστευτείτε μας και απογειώστε την γαμήλια δεξίωση σας!  Η μεγάλη εμπειρία μας, εγγυάται για το αποτέλεσμα.

Ξεχωρίστε, πρωτοτυπήστε και κάντε την γαμήλια τελετή σας μια αξέχαστη βραδιά για εσάς και τους καλεσμένους σας. Ηχητική κάλυψη και Μουσική επιμέλεια του γάμου σας με άψογο ήχο και μουσικές επιλογές της αρεσκείας σας.

Οι Djs της εταιρίας μας σε συνεργασία με εσάς θα δημιουργήσουν το κατάλληλο πρόγραμμα μουσικής για αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωής σας. Μπορούμε να σχεδιάσουμε μαζί το μουσικό πρόγραμμα του γάμου σας, μέσα από μια ευρεία λίστα Ελληνικών και ξένων τραγουδιών. 

Εκτός τις μουσικής,ντύστε την σημαντική βραδιά, με τελευταίας τεχνολογίας οπτικά εφέ , όπως πακέτα φωτισμού αποτελούμενα από  - Laser , LED PAR , Κινούμενες κεφαλές , καπνούς …κ.τ.λ Η kapellakisound  μπορεί ακόμη να σας παρέχει, πακέτα από πυροτεχνήματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, εναέρια ή επιδαπέδια (Σε συνεργασία με επαγγελματίες του χώρου )

DJ Βάπτισης

...ένα πάρτι για μικρούς και μεγάλους !!!

Οι DJs της εταιρίας μας σε συνεργασία με εσάς θα δημιουργήσουν το κατάλληλο πρόγραμμα μουσικής για αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωής σας! 

Ελάτε να διαλέξουμε μαζί τον τρόπο που θα εντυπωσιάσουμε τους μικρούς και μεγάλους καλεσμένους σας.

<

Copyright © 2021. All Rights Reserved.